Продава спешно парцел в село Баня - УПИ 570 кв.м.

Собственик продава парцел в Баня на невероятно ниска цена - Без посредник! Спешно!

Парцел в с.Баня, Банско - €22.00 кв.м. (20 000 лв)


Продава евтин имот в Банско Продава евтин парцел (УПИ) в Баня © снимка: Selo-Banya.com  

За повече информация - 0876350935; 0886739559




View Парцел! 570 М2 УПИ в с.Баня, Банско in a larger map

Никълъс Кейдж странната птица в Холивуд | Nicolas Cage

понеделник, 4 януари 2010 г.

Никълъс Кейдж!!!
Изминалата 2009 е година на крайностите за прочутия актьор - загуби баща си, заради световната криза се лиши от имоти за милиони долари, но в същото време е затрупан от работа и се радва на семейно щастие и верни приятели.
Не му вървеше на Никълъс Кейдж през изминалата 2009.Жълтата преса отвъд океана дори твърди, че над него тегне проклятие.2009 за него се оказа толкова трудна, че би докарала дори най-устойчивия псохичеси мъж до диванчето на някой известен психотерапевт.Не знаем дали актьорът все пак прибягва до помощта на сърцевед, но пък можем да сме сигурни, че надвисналият над него финансов банкрут едва ли ще го прекърши.Защото, оказа се, Кейдж може да разчита на любящото си семейство и на верни приятели.Освен това при него вече се сбъдна нашенската поговорка, че " когато нещо ти се отнема, Господ ти дава нещо ново ".
И така, с имоти за десетки милиони долари се раздели актьорът, след като се оказа, че дължи данъци за изминали години - той ипотекира част от имуществото си, но през лятото се разбра, че не може да плаща вноските по ипотеките.Друг притежател вече имат неговият баварски замък в Германия, къщите му в Ню Орлиънс, Луизиана, Калифорния, островът на Бахамите...
Къщата на Никълъс Кейдж в Ню Орлиънс!!!Мнозина наричат тази сграда в Ню Орлиънс Къщата на духовете и подозират, че е прокълната - първият й собственик през XIX век е бил зверски убит в апартамента си.Дали след като се отърва от нея, сега Ник най-сетне ще се отърве и от нейното приклятие ?


Съдбата обаче явно е решила, че на Кейдж не му стига само имотните тегоби.През октомври миналата година от инфаркт на 75 години почина неговият баща, проф.Огъст Копола.А преди броени дни за себи си напомни и първата съпруга на Никълъс - моделката Кристина Фултън.Тя заяви, че ще съди неги и ексмениджъра му за $13 мил. в съда в Лос Анджелис.Парите й били необходими, за да покрие дългове, които според нея са причинени от бившия мениджър на Кейдж Самюъл Левин.Освен крупната сума Кристина иска и къщата в Лос Анджелис, която Нек й бил, " обещал " да купи.
Според адвоката на актьора, искът на Фултън е " абсурден " тъй като бившият й съпруг й плащал по $6000 издръжка всеки месец.Отделно от няколко години насам давал по $3 млн. за да покрива сметки от нейно име.
И друго дело мъчи мислите на Кейдж - самият той съди ексмениджъра си Левин за $20 млн., тъй като според него съветите му са причина за сполетелите го финансови проблеми.Левин обаче подаде ответен иск и заяви, че не друго, а прахосничеството на Кейдж е причина за финансовия му крах, тъй като си купувал непрекъснато луксозни коли, яхти и замъци.
Никълъс Кейдж!!!
Че е така - така е.Актьорът не само минава за особняк и станна птица в Холивуд, но е известен и със страстта си към всякакви скъпи " играчки ".В едно от продадените вече имения в Калифорния например има зала за билярд с паркиран Jaguar от 1955, в който били окачени множество скалпове.Племенникът на Франсис Копола притежава и динозавърски череп, който купил " само " за $272 581, като победил Леонардо ДиКаприо при наддаване на търг.Сред близо 50-те му леки коли най-скъпата е Lamborgini, която му е струвала $488 994 ( преди години е била собственост на покойния шах на Иран ).Докато работел пък над ролята си на алкохолик във филма " Да напуснеш Лас Вегас ( Оскар за Кейдж през 1995 ), притежаващият реактивен самолет и две яхти актьор лично наел на снимачната площадка " консултант по пиене ".
Никълъс Кейдж!!!
Не всичко обаче е толкова черно.От пет години се радва на пълно семейно щастие.Когато се разбра за дължимите милиони, на помощ веднага му се притече Джони Деп, който печели по $68,8 милиона годишно, и заяви, че не би допуснал да страда човекът, който му е осигурил първата роля в Холивуд : Джони бил беден музикант, когато се запознал с известния вече Кейдж през 80-те и той го свързал с агента си - така звездата от Карибски пирати получил ролята си в " Кошмар на Елм стрийт.Освен това Никълъс Кейдж е затрупан от работа - през пролетта го видяхме в " Пророчеството ", през лятото даде гласа си на къртицата на анимационния Force : Специален отряд 3D, а сега можем да го видим в главната роля от " Лошият лейтенант " на режисьора Вернер Герцог.За тази година има цели четири нови проекта с негово участие.Знае се дори, че през 2011 ще излезе и продължението на " Призрачният ездач ".Какво пък, ще каже някой - при толкова работа загубените милиони след няколко години могат да му се сторят като ухапване от муха.


Никълъс Кейдж!!!
Любопитно
Роден е на 7 януари 1964 в Лонг Бийч, Калифорния, в семейството на италианец, професор по литература, и германска танцьорка.Родителите му се развеждат, когато Ник е на 12.
По бащина линия е племенник на Франсис Форд Копола, но когато решава да стане актьор, нпроменя фамилията си, за да си спести одумките, че е протеже на прочутия си чичо.Псевдонима се заема от комиксовия герой Люк Кейдж.
Има двама братя - Кристофор и Марк.
Посещава едно и също училище с известния китарист Сплаш.
Има три брака с Кристина Фултън, актрисата Патриша Аркет и сервитьорката Алис Ким, и двама синове - 18 годишния Уестън ( от първия брак ) и 3-годишния КалЕл ( от третия .
Предлага на Патриша Аркет брак още в деня, в който се запознават ( в началото на 80-те ).Тя намира Кейдж за малко странен, но приема играта и прави списък с нещата, които той трябва да направи, за да я спечели.Когато Ник започва едно по едно да ги изпълнява, Аркет се изплашва и започва да го отбягва.Срещат се години по-късно и този път срещата завършва с брак.
Във филма " Два милиона бакшиш " ( 1994 ) героят се жени за бедна сервитьорка.Същото се случва и в живота му - на 40 се сгодява за 19-годишната Алис Ким, която среща на Свети Валентин през 2004 в лосанджелиски ресторант.Две седмици по-късно се появява с нея на церемонията по раздаването на наградите Оскар.
Известно време е изкарвал хляба си като продавач на пуканки във " Феърфакс тиътър ".
Два пъти - през 2004 ( 4 място ) и 2008 ( 8 място ) - е в челото на списъка на най-доходоносните актьори, изготвян ежегодно от Сдружението на американските собственици на киносалони.
Заедно със сина си Уестън издава поредицата с комикси Voodoo Child, която се състои от шест тетрадки и излиза по книжарниците в САЩ на 11 юли 2007.
Висок е 185 см.
Тим Бъртън го кани на кастинга за Супермен, но Кейдж не успява да се побере в костюма.
Отказва ролята на Нео в Матрицата, благодарението на което я получава Киану Рийвс.
С Джон Траволта получават ролите си в Лице назаем, след като Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун се отказват от участие във филма на Джон Ву.
На раменето си има татуиран гущер.
По време на снимките на Целувката на вампира ( 1989 ) изяжда жива хлебарка.
Обича да импровизира, което понякога дразни останалите актьори.
По време на снимките на Кралете на войната се налага режисьорът Джон Ву да спре камерата, когато Ник Кейдж, рискувайки живота си, се хвърля към взривяващ се декор.Актьорът едва не изгаря жив, когато насрещният вятър променя посоката на пламъците на иначе контролираната експлозия.Ролята толкова го била погълнала, че на моменти той наистина смятал, че е войник, който спасява другарите си.
Докато се подготя за ролята си в Полето, Кейдж иска да му извадят два зъба без упойка, както на героя му.

Хамелеон живее в устата на змия

Хамелеона Kinyongia magomberae!!! В Африка бе открит нов вид хамелеон, който живее в устата на змия, съобщи Daily Mail.Миниатюрният гущер излязъл от устата на змия, която д-р Андрю Маршъл от Йорксия университет, Великобритания, обезпокоил в гората Магомбера в Танзания.Британският учен изследвал популацията на маймуните в застрашената от изчезване гора, когато се натъкнал на змията.Когато влечугото се опитало да се измъкне, изплюло хамелеона...Прочети повече..

Висока температура | Пожар в кръвта

Висока температура!!!Когато градусите се повишат заплашително, не бързайте да ги сваляте, съветват лекарите...Прочети повече..

Масов канибализъм в древността

Черепи!!! Археолози откриха редки данни за " масов канибализъм " в гробище отпреди 7000 години в Югозападна Германия, съобщи...Прочети повече...

Доматите се оказаха месоядни

Домати!!!Ботаници от лондонската градина " Кю Гардънс " откриха, че доматите са насекомоядни растения, съобщи ...Прочети повече...

Откриха 4 нови вида раци

Крабове!!!Биолози от Националния център по океанография в Саутхемптън, Великобритания, откриха в колекцията на Националния музей по естествена история във Вашингтон образци на нови видове раци от семейство Lithodidae...Прочети повече...

Сключваме бракове с роботи ?

Real Doll!!!Забравете изкуствените крайници, кожа или очи, на хоризонта се задават изкуствени съпруги, пише Washington Times.До 50 години хората ще започват да сключват бракове с роботи, смята изследователят...Прочети повече...

От уиски махмурлукът е по-тежък от колкото от водка

Чаша уиски Консумацията на уиски ще има като ефект по-тежък махмурлук, отколкото пиенето на водка, сочат данните от проучване на американски учени, предаде Би....Прочети повече...

Експедиция ще лети до астероид като в Армагедон

Космическия кораб Орион!!! Благодарение на усилията на НАСА и на самолетостроителния гигант Lockheed Martin американска експедиция ща полети към астероид също както във филма Армагедон, съобщи ИТАР-ТАСС.В бъдеще пилотираният космически кораб " Орион ",....Прочети повече....

Свръхмасивни черни дупки в Космоса

През март 2000 година, двама астрономи направили необикновенно откритие.Откритие което щяло да преобърне представата ни, за това, как е създадена Вселената. Тези времена в астрономията повече няма да се повторят.Въздухът е пробит от нови открития и идеи.Това което открили....Прочети повече...

Вода под ледовете на Марс

Червената планета!!! Учени от Германския аерокосмически център са установили, че под ледената покривка на Марс по всяка вероятност има вода в течно състояние, съобщи...Прочети повече...

Страните от Персийския залив

Жителите на страните от Персийския залив могат да си позволят всякакъв лукс.В нито един друг край на света не могат да се видят толкова ролсройси. Икономическата карта на държавите от залива е монотематична и показва изключително енергийни ресурси.Разработването на залежите от...Прочети повече...

Клеопатра

Египтяните вярват, че смъртта от ухапване на змия те прави безсмъртен.Клеопатра не живяла вечно, но легендата за нея е жива и до днес, повече от 2000 години след смъртта й.С гръцко-македонски произход, Клеопатра се слави като първата в семейството си научила египетски език през тяхното 300- годишно властване над тази страна...Прочети повече...

Моцарт помага на недоносени бебета

Младия Моцарт!!! Музиката на Моцарт помага на недоносените бебета да наддават по-бързо на тегло, като забавя метаболизма им, съобщиха израелски специалисти...Прочети повече...
eXTReMe Tracker
 
National Geographic - Templates para novo blogger